Ik ben 19 jaar en ik woon in Diemen-Zuid. Ik ben de jongste kandidaat van de Ouderenpartij Diemen. Hiernaast studeer en werk ik. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij mijn leefomgeving.

Ik heb gekozen voor de Ouderenpartij Diemen, omdat die niet alleen voor ouderen opkomt, maar ook voor jongeren. Als ouderen geen passende woning kunnen vinden, omdat die er niet is, dan geldt dat ook voor jonge starters op de woningmarkt. Ik vind dat beiden een passend en betaalbaar huis moeten kunnen krijgen.

Daarom moeten jongeren voor hetzelfde werk ook hetzelfde loon als ouderen gaan ontvangen. De jeugdlonen moeten worden afgeschaft. Ook moet er meer werkzekerheid komen. Flex-contracten moeten worden omgezet in vaste aanstellingen, zodat ook jongeren sneller een huis kunnen kopen of huren en een gezin kunnen stichten.

Dat zou ik graag meer naar voren willen brengen. Ik wil jongeren aanspreken en ze laten realiseren dat verandering begint in je eigen omgeving. Als gemeenteraadslid wil ik graag meewerken aan die verandering.

Stem daarom 21 maart Ouderenpartij Diemen!

Terug naar de kandidaten van de Ouderenpartij Diemen