In 1973 ging ik studeren en verhuisde van Amstelveen naar de nieuwe studentenflats in Diemen. Ik ben in Diemen gebleven en ben ervan gaan houden. Nu ik gepensioneerd ben, heb ik tijd om meer te doen voor anderen en positief mee te denken over beleid. Ik heb gekozen voor de Ouderenpartij Diemen om dat te doen. Ook omdat die partij geen landelijke partij is, die lokale beslissingen kan beïnvloeden.

Ouderen wonen steeds langer zelfstandig en er zijn steeds minder mensen die hen kunnen bijstaan. Er is steeds minder service en je wordt geacht om alles digitaal te regelen. Veranderingen gaan snel en wij worden met de jaren trager. Wat van belang is voor ouderen is dat vaak ook voor andere inwoners van Diemen. Wie wil er bijvoorbeeld geen bredere fietspaden?  Goede verlichting en bestrating? En tegenwoordig zijn de problemen met eenzaamheid en huisvesting een gedeeld probleem met de jongeren, die ook aandacht behoeven. Als moeder en oma van Diemenaren (of Diemenezen?) zie ik ook het belang van een duurzaam Diemen, meepraten over onderwijs en alle andere relevante onderwerpen voor Diemense ouderen en jongeren.

Met twee zetels in de gemeenteraad is er veel werk verricht in het verleden. We hopen nog veel meer te kunnen doen in de toekomst, met méér raadszetels.

Stem daarom 16 maart Ouderenpartij Diemen!