Ik ben geboren in 1937 in Amsterdam en vanaf 1968 Diemenaar. Op mijn 28ste ben ik ondernemer geworden (schoonmaakbedrijf van mijn vader overgenomen, makelaardij in Spanje, infraroodpanelen) en ik ben nog steeds actief als ondernemer. Ook heb ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden fiscaal recht gestudeerd en mag mij vanaf 1978 Meester in de Rechten noemen.

Ik heb mij vaak gestoord aan overheidsmaatregelen, die genomen zijn door mensen die nimmer voor hun inkomen behoefden te knokken.

Ook in de sport heb ik het nodige gedaan: vanaf 1958 judo ik, en ben ik scheidsrechter en examinator geweest.  In 1972 was ik sparring partner voor Wim Ruska tijdens de Olympische Spelen in München. Bij de Diemense judovereniging Fritz geef ik enkele malen per kwartaal een judoles aan de hogere banden.

Daarnaast tennis ik, en schrijf ik al ca. 35 jaar ieder kwartaal een verhaaltje in de Ace, het clubblad van TVDZ. Door Ondernemend Diemen ben ik aangezocht als schrijver om deel te nemen aan ”De Kunst van het Woord”, dat gepland staat voor april 2022.

Op mijn leeftijd spreekt het programma van de Ouderenpartij Diemen mij enorm aan. O.a. door de tegenstand tegen de biomassa van Vattenfall, die in het geheel geen bijdrage aan ons milieu levert, maar goede bomen wil verbranden, alsmede het gratis parkeren voor gehandicapten en mantelzorgers. Ik heb persoonlijk ervaren dat gehandicapten uit Amsterdam niet willen winkelen in Diemen en dat daardoor de Diemense ondernemers en marktkooplui omzet moeten missen.

Door gesprekken met leden van de Ouderenpartij Diemen vond ik dat ik mijn kennis, inzichten en ideeën hier het beste kwijt kan. Vanaf de verkiezingen in 2014 ben ik dan ook lijstduwer van deze partij geweest.

De Ouderenpartij Diemen komt niet alleen voor ouderen op, maar ook voor jongeren als er sprake is van onrecht of specifieke problemen, zoals woningnood.

Stem daarom 16 maart Ouderenpartij Diemen!