In het dagelijks leven ben ik student psychologie en werkzaam binnen het onderwijs. Met mijn 26 jaar ben ik een van de jongere deelnemers aan deze gemeenteraadsverkiezingen. Waarom ik mij, als jongere, toch voor de Ouderenpartij Diemen in wil zetten? Een terechte vraag, waar ik graag antwoord op geef.

Dankzij mijn vrijwilligerswerk voor de Jongerenraad Diemen ben ik met veel inwoners van Diemen in contact gekomen. Jong of oud; studerend, werkend of met een andere tijdsbesteding. Mij vielen vooral de overeenkomsten tussen ons op. Zowel jongeren als ouderen zijn op zoek naar woningen die bij ons passen, en of je nu jong of ouder bent: als je ergens op adem wilt komen is het fijn dat er een bankje in de buurt staat.

Wat velen van ons daarnaast gemeen hebben, is dat we gehoord willen worden. We willen inspraak hebben over belangrijke en minder belangrijke onderwerpen die binnen onze gemeente spelen. Binnen de Jongerenraad deed ik mijn best de stem van iedereen die jong is te vertegenwoordigen, binnen de Ouderenpartij Diemen wil ik dit graag voortzetten voor alle mensen die al ouder zijn, of ouder willen worden.

Stem daarom 21 maart op de Ouderenpartij Diemen!

Terug naar de kandidaten van de Ouderenpartij Diemen