In mijn dagelijks werk heb ik veel te maken met gezondheid en geneeskunde van ouderen (maar niet uitsluitend ouderen). Ik ben expert in een combinatie van geneeskunde (endoscopische en orthopedische chirurgie, neuro-stimulatie na herseninfarct/hersenbloeding, revalidatietechnologie), ICT, (medische) robotica, kunstmatige intelligentie en beeldverwerkingstechnieken.

Ik ben ook directeur van mijn eigen management- & consultancybureau. Vanuit deze functie vervul ik onder andere opdrachten voor het ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ASML, TUDelft, Medical Delta en andere bedrijven. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik patroon-doorbrekend en cross-over oplossingen kan bieden aan mijn opdrachtgevers.

Daarnaast ben ik onbezoldigd bestuurslid van Stichting ICT4Handicap, waarbij wordt gekeken naar de huidige ICT-oplossingen en hoe deze slimmer kunnen worden ingezet voor ouderen, mensen met een beperking en chronisch zieken.

Graag zet ik mij in voor de Ouderenpartij Diemen, omdat ouderen ons hebben gevormd. Wij willen hen een stem geven. Wij moeten in Diemen onze ouderen helpen met fijne en betaalbare woningen, een veilige leefomgeving en hun eenzaamheid tegengaan.

Stem daarom op 21 maart Ouderenpartij Diemen!

Terug naar de kandidaten van de Ouderenpartij Diemen